Izaberite sebe ljubimca- ručno rađenu mačku
MNE  ENG  RUS
Nasi umjetnici

Zovem se Olja Fatić, živim Baru. Unikatne radove kreiram i izrađujem u svojoj radionici koristeći tehnike dekupaža. Volim  što mogu napraviri nešto posebno i maštovito, jer dekupaž tehnika pruža bezgraničnu mogućnost našoj kreativnosti tako da urađeni  predmeti uljepšavaju i oplemenjuju svaki životni prostor.

Stanka Antanasijević. Zaposlena u svojoj privatnoj firmi na mjestu direktora.U slobodno vrijeme kojeg je nažalost jako malo volim se baviti ručnm radom različite vrste od dekupaža,pravljena nakita,pletenja heklanja do amaterskog slikanja (učestvovala na par kolektivnih izložbi).Pored svega navedenog sam i majka dvoje djece koja su mi najvažnija u životu. Nadam se da će slika odgovarati ako ne poslaću vam drugu.

Ja sam Marina Zivic, rodjena sam 1970. u Nišu (Srbija). Zivim u Djenovicima, blizu Herceg Novog (Crna Gora). Diplomirala sam i magistrirala na Fakultetu  Likovnih Umetnosti u Beogradu. Clan sam Udruzenja Likovnih Umetnika Srbije od 1995. godine. Autor sam spomenika Nikole Tesle postavljenog u Njujorku 2007.godine. Svoje skulpture, crteze i slike izlagala sam samostalno i grupno. Samostalni sam umetnik od 1997. godine. Volim more, stare gradove, prirodu i zivotinje, a narocito macke. Usvajam napustene macke sa ulice. Okruzena sam njima i one su mi inspiracija. Svaki suvenir u suvenirnici Cats of Kotor rezultat je ljubavi prema tim divnim stvorenjima. 

Zdravo! Ja sam Veselinka Vesna Lekovic, direktor ARTline studija u Baru, koji se nalazi na Jugu Crne Gore. Po struci sam mašinski inžinjer, a u slobodno vrijeme sa zadovoljstvom se bavim izradom vitraža i slikanjem na staklu. Nadam se da su svi moji radovi originalani i atraktivni. U našem komplikovanom životu volim da kombinujem slobodu, kreativnost i harmoniju.


Copyright Cats of Kotor 2013